Képgaléria

Cart

2022. május 24. kedd

Gyereknap a Zalaszentgyörgyi Sportpályánál.

Május 22-én 13:30 órától gyerekkacaj, zsibongás, önfeledt játék töltötte meg a zalaszentgyörgyi focipálya melletti játszóteret és környékét. Ebéd után már gyülekeztek a kíváncsiskodó, játékos kedvű érdeklődők. Számos programra, önfeledt játékra volt lehetőség.
A rendezvény alatt a Bogáncs Állatmenhely négylábú lakói részére gyűjtöttünk eledelt és régen nem használt takarókat, cserébe a gondozók néhány lakót elhoztak a rendezvényre.A játékos programok, melyek közül a gyerekek válogathattak: Gru Óriás csúszda és ugráló árnyékolt kialakítással, foci, tollaslabda, aszfaltkréta. A helyi ifjú diáklányok a teljes rendezvény alatt arcfestést, csillámtetoválást és hajszínezést készítettek a gyerekeknek, amellett az ügyességi horgász játékot koordinálták, melyen a gyerekek apró, kedves ajándékokat nyertek. 17:30-tól gyerekműsor vette kezdetét. Ecsedi Erzsébet a Zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház színművésze játszott, táncolt, énekelt a gyerekekkel.
A gyerekek és felnőttek éhségét palacsinta csillapította, melyről az anyukák gondoskodtak, amellett egy édesapa jóvoltából üstben paprikás krumpli készült mindenki nagy örömére.
A program az EMT-E-19-0185.számú támogatásból valósult meg.
2022. május 24. kedd

Keresés az oldalon

Névnap

2023. december 7. csütörtök
Ambrus
07:23 16:00

Értékeink

Elérhetőségek

Zalaszentgyörgyi Közös Önkormányzati Hivatal

8994 Zalaszentgyörgy, Kossuth út 72.

Tel.: +3692460040

Fax: +3692560059

E-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

https://ec.europa.eu/agriculture/ 

  

 

Klímatudatosság Zalaszentgyörgyön