Vaski Gabi

Vaski Gábor az elmúlt évben sokat gyűjtögetett, fényképezett. Ennek az eredménye az általa életrehívott "virtuális emlékezet".
Az alábbi képre kattintva bárki megtekinthet sok-sok elfeledett képet.
Időközben ez a felület szolgál a jelesebb események fényképeinek gyűjtőhelyéül - ezért a régi és az új itt találkozik.... :)

Takács Tibor  -falugondnok - is növelte a gyűjteményt. Egy - a  Néprajzi Múzeum által készített - filmet bocsátott a szerkesztőség rendelkezésére. A film 1 napig volt látható, majd hasznos figyelmeztetést kaptunk, melyben felhívták a figyelmünket a szerzői jogok tiszteletbentartására.
Ezután hosszas egyeztetésre került sor a Néprajzi Múzeummal, akik nem adtak engedélyt a film a honlapon való szerepeltetésére. Egy-egy alkalmi megtekintés ellen azonban nem emeltek kifogást.
Ezért ha valaki kíváncsi egy elfeledett régi szép filmre, mely a Lucázásról, a Regőlésről, és sok más népi hagyományról szól - küldjön egy e-mailt a
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. -ra, és kérje meg a lehetőségét film megtekintésének  - mi odavarázsoljuk a számítógépére a régi emlékeket....

Keresés az oldalon

Névnap

2024. május 26. vasárnap
Fülöp, Evelin
04:58 20:37

Értékeink

Elérhetőségek

Zalaszentgyörgyi Közös Önkormányzati Hivatal

8994 Zalaszentgyörgy, Kossuth út 72.

Tel.: +3692460040

Fax: +3692560059

E-mail:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Választási információk

https://ec.europa.eu/agriculture/ 

  

 

Klímatudatosság Zalaszentgyörgyön